ΔΑΝΕΙΑ -ΚΑΡΤΕΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Άρθρο 6
Λοιπές ρυθμίσεις
6.1. Προσωπικά δάνεια. Στα προσωπικά δάνεια που χορηγούνται βάσει των κλαδικών ΣΣΕ ΟΤΟΕ – Τραπεζών, το επιτόκιο διαμορφώνεται στο ύψος του επιτοκίου της διατραπεζικής αγοράς (euribor τριμήνου). Το ανώτατο ύψος του δανείου δεν μπορεί να υπερβαίνει το ισόποσο των τριών μηνιαίων μικτών μισθών. Τα δάνεια χορηγούνται, μετά από την προσκόμιση δικαιολογητικών, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών που αφορούν θέματα υγείας των εργαζομένων και εκ των εξαρτώμενων μελών τους μόνο των τέκνων τους.

6.2. Πιστωτικές Κάρτες – Καταναλωτικά Δάνεια.
Το επιτόκιο των πιστωτικών καρτών διαμορφώνεται σε ποσοστό 7,75% για αγορές πάσης φύσεως και αναλήψεις μετρητών. Το επιτόκιο για τα Καταναλωτικά δάνεια ορίζεται με το Euribor μηνός πλέον 0,75%. Λοιποί όροι και ποσά χορήγησης των δανείων τούτων παρέχονται σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά αποφάσεις της Διοίκησης. Η ισχύς του παρόντος άρθρου ορίζεται ως εξής: για μεν τις πιστωτικές κάρτες η ημερομηνία κατάθεσης της παρούσης, για δε τα καταναλωτικά δάνεια η ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης μετά την κατάθεση της παρούσης.

6.3. Λοιπές Τραπεζικές Εργασίες
Ο εργαζόμενος για τη διενέργεια λοιπών τραπεζικών Εργασιών θα επιβαρύνεται με το εκάστοτε πραγματικό κόστος αυτών, όπως τούτο θα αξιολογείται κάθε φορά από την Τράπεζα και θα εμφαίνεται στο τιμολόγιο για τους υπαλλήλους της που θα εκδίδεται από την Τράπεζα.